Blog

Vores blog er ikke Danmarks mest pulserende medie. Vi prøver at skrive en gang om ugen. Det giver ca. 52 blogposter på et år. Det kan både du og vi overskue. Vi vil skrive om ting som interesserer os, du kommer med bag facaden og ind i værkstedet. Og du kommer garanteret med ud i den bornholmske natur. Velkommen!

Go away - so you can come back.

Ikke fordi vi skal på hurtigruten men bare over gårdspladsen tur/retur. Vi skal "bare" bygge om.Igen ... igen tager vi en bid af den store ruin og renoverer.

Denne gang er det sidste bid af værkstedet der skal gøres færdigt. Vi glæder os begge.

Endelig et kontor ( lige nu er mit kontor en grønsagskasse), en frokoststue og mit værksted med havudsigt. Måske det ender med lidt kursus igen,hvem ved. Torben får mere plads og gør klar til en ansat.

Det allerbedste ... ingen ler støv i mine ting og intet uld i Torbens.Det eneste triste for mig, at jeg må snakke med mig selv - godt jeg har Fryd og selvfølgelig kunderne.

Hver en ledig stund har vi tømt, sorteret, lagt i bunke og smidt ud.Alligevel vælter vi i ting som vi ikke anede hvor vi skulle stille under ombygningen.

Nogle gange bliver man hjemmeblind og løsninger der ligger lige for, ser man ikke. Så frem med den store planlægger (mig), langbordet ryddet - post it note overalt.Da da .. planen lagt - min mindmap er færdig som altid er en fisk.Ombygnings opgaver foroven og arbejds opgaver forneden,så er det bare at angribe listen.

Butikken er jo næsten tom og ordrebogen fuld - så halvdelen af butikken bliver lukket af så vi kan opmagasinere - så fandt vi pladsen. Åbningstiden indskrænkes til fredag og lørdag - så fandt vi mere tid.

Håndværkerne kommer på mandag - vi kan lige nå at tømme det sidste, håber jeg trods Torben er lidt vingeskudt. Han legede Tarzan og skrottede en stor ler maskine selv, som kostede ham en fibersprængning i højre arm. Det måtte bare ikke ske med alle de bestillinger. ( Kriseopkald til Kai som - mega æv - er flyttet tilbage til Norge, men han har lovet han kommer ned og giver behandlinger.) 

Glæder os til at rykke det hele på plads og indvi vores værksted på ny.Det giver arbejdsglæde når tingene fungerer.