Blog

Vores blog er ikke Danmarks mest pulserende medie. Vi prøver at skrive en gang om ugen. Det giver ca. 52 blogposter på et år. Det kan både du og vi overskue. Vi vil skrive om ting som interesserer os, du kommer med bag facaden og ind i værkstedet. Og du kommer garanteret med ud i den bornholmske natur. Velkommen!

Storm - kom forbi.

Invitation til advent kaffe hos Stella & Charlotte.

Charlotte Storm kom forbi med en ønskeliste på keramik. Det skulle indgå på et julebord,som hun og Stella skulle pynte.

Jeg bad hende selv fortælle.: Jeg blev spurgt, "Vil du være med til at pynte 1 ud af 4 juleborde på vores Jul på Laugegaard som slår dørene op for første gang i dagene 21-23 November.?

Ja tak,det vil jeg gerne - og jeg vil forsøge at lave et lille eventyr på det runde bord i hjørnet, ved siden af den smukke gamle brændeovn.I den smukkeste "Gårdkone" på Laugegaard, ved Gudhjem -Bornholm.

Heldigvis sagde I - Torben og Susanne, JA,du må meget gerne låne lidt keramik til jeres udstillingsbord.Hurra, jeg kunne endda vælge imellem de 2 smukkeste brændinger...eller dvs. jeg kunne ikke vælge.Så jeg drog afsted med dem begge 2 i min bil fuld af jul og eventyr.

Bordet er nu færdig pyntet og venter i al sin glans spændt på, hvad gæsterne synes om det......Og det er ganske vist....."

Med disse ord stor tak til jer 2 søde for den tillid I altid viser mig, når jeg skal lave både de mulige og umulige dekorationsopgaver.

STORMS  - Charlotte Storm.                                                                                           

Charlotte har kastet sig ud som selvstændig, hvor hun arbejder med dekorationsopgaver som er en gammel drøm.I kan tage på laugegaard og kigge.

Fredag: 15- 18 og lør/søndag : 10 - 18.                                                                                                         

Vi har selv åbent fredag og lørdag men så går turen til Laugegaard,man bliver jo nysgerrig.                                                                                                     

 

Det var en stemnings leg med Charlotte men vi har ikke den mat grønne til salg i butikken som steldele. Kun som vaser og lysestager.