Blog

Vores blog er ikke Danmarks mest pulserende medie. Vi prøver at skrive en gang om ugen. Det giver ca. 52 blogposter på et år. Det kan både du og vi overskue. Vi vil skrive om ting som interesserer os, du kommer med bag facaden og ind i værkstedet. Og du kommer garanteret med ud i den bornholmske natur. Velkommen!

Tænke visuelt.

At have sideløbende projekter er vigtige. 

Selvom vi står med fødderne i årsregnskab - de sidste sæson bestillinger samt julegaver og renovering.Ja, så leger vi også,der skal jo ses fremad.

Nicolai og Markus fra Kadeau kom herover og havde en marathon tur øen rundt, men der var også sat tid af til vores fælles projekt.

Vores gamle leg fra før sommer sæsonen blev taget frem, så vi kunne få taget de sidste beslutninger - såsom farver - justeringer og antal.

Det er jo længe siden at vi har haft mulighed for at sidde og snakke uden møde/åbningstider og telefoner der kimer. Så vi tog os en velfortjent hyggestund og tømte hovedet med "siden sidst" så vi havde fuld koncentration.

 

Ideer skal ikke blive oppe i hovedet, de skal ud gennem hænderne og blive virkelige.Så kan man vende,dreje,vurdere.Se, røre og fornemme, at blive begejstret - og det modsatte.

Fra at være total begejstret over en ide kan man glide over i næste proces ...okay det er lidt sværere end forventet, her skal der laves varianter..hva sker der hvis..lad os prøve at.

Shit, det er sjovt når 2 fag mødes.Slå lyttebøfferne ud og høre om behov og krav, så en ret smelter sammen med sin tallerken.Der er så mange processer i at tænke visuelt.

Så fik vi styr på alle steldelene og farverne blev valgt.

Når man arbejder så koncentreret med sit fag genererer man nye ideer hele tiden,dem er der plads til nu... en ny proces er startet.

Make things for people you love and for people you want to meet.(Austin Kleon)