Blog

Vores blog er ikke Danmarks mest pulserende medie. Vi prøver at skrive en gang om ugen. Det giver ca. 52 blogposter på et år. Det kan både du og vi overskue. Vi vil skrive om ting som interesserer os, du kommer med bag facaden og ind i værkstedet. Og du kommer garanteret med ud i den bornholmske natur. Velkommen!

Et travlt og dejligt år også bag i kulissen.

Da vi så Kadeau´s flotte jule vidio på FB gik året revy helt af sig selv.

For os er Kadeau nemlig mere end restauranter og et stel.

Det er en myretue af glæde mennesker som stikker hovedet ind. Alle de mennesker der har krydset vores vej af mad nørder,bloggere, kokke ,tjenere,fotografer og journalister men mest af alt "Pony/Wilder folkene".

Samvær og oplevelser vi har haft sammen i år på kryds og tværs - bag kulissen.

I december sad jeg og pakkede Kadeau julegaver og sendte alle dem vi kender en tanke.Havde helt lyst til at skrive navn på nogle af pakkerne, så de fik de meleringer de bedst kan lide.

 

I år var der besøg fra New Zealand, Ed og Laura.Ed er kok og Laura fotograf og filter. Hun endte med at blive reserve datter på sofaen. Fordi hun fik sig en kraftig hjernerystelse som krævede ro og lidt omsorg.Da hun fik det bedre fik vi filtet en nuno top sammen og Ed prøvede at dreje med Torben.

I år kom Pony på sommer firma tur med rundvisning,snak,kage og kaffe i haven.Vi når jo aldrig ud på Vesterbro så det var ekstra hyggeligt.Deres Pony logo sidder stadig på butiksdøren og minder om en hyggelig sommerdag.

Internt holder vi styr på alle ansigterne ved at inddele dem i Pony/Wilder - selv deres familier.I år havde jeg et lille problem fordi jeg på en bestilling havde skrevet "pony mor" men havde glemt at skrive hendes rigtig navn.Det udløste lidt grin da jeg måtte bekende øgenavnet.

Markus bor jo i Listed om sommeren.Vi spiser,hygger og nørder sammen så tit det kan lade sig gøre.I sommers var det en fermenterings krukke der stod på ønskelisten samt alle de andre ting som der blev rodet med.

Malene kom og gik som hun havde lyst.

Hun slappede af med Fryd,kaffe og alle mine magasiner.Hun måtte passe sig selv fordi vi stod nonstop i butikken.Tilsidst var hun så hjemmevant at hun stod for at fremvise værksted, når vi begge passede butik.

Hende napper vi, hvis vi skal have en ansat en dag - undskyld Nic.

Her holder vi farvel aften med Malene. Sidder hos Bay Frost med Ruby drink og venter på at Jens og Kaiser forkæler os med Kadeau snack.

Kære venner ...tak for i år.

Så skal der tegnes steldele,diskutere glasurer,farver og udtryk.Prøvebrændinger indtil vi er tilfredse.Afprøvning og så endelig produktionen.En cyklus der gentager sig år efter år.Vi er altid igang med en proces.