Blog

Vores blog er ikke Danmarks mest pulserende medie. Vi prøver at skrive en gang om ugen. Det giver ca. 52 blogposter på et år. Det kan både du og vi overskue. Vi vil skrive om ting som interesserer os, du kommer med bag facaden og ind i værkstedet. Og du kommer garanteret med ud i den bornholmske natur. Velkommen!

Simpel ærlighed - we have a problem.

Hylderne i butikken er tomme,hylderne i værkstedet er tomme - ordrebogen fyldt.

Må man vende vrangen ud og være ærlig.?

Vi troede virkelig vi var forberedte på et travlt år.Vi har brændt og tømt ovn hver eneste dag - også i sommersæsonens travlhed og varme.

Sommeren har været fantastisk på alle planer.Varm,lang og mange gæster på øen.Da vi nåede juli indså vi vores skæbne - butikken blev mere og mere tom.

Vi erkender vores situation,der er kun en vej frem - vi smøger bare ærmerne op.

 7 dages ugen genindføres.Alle vores drejere sendes i værkstedet ( altså Torben - gad vide om han kan klones.)Butikkens åbningstid ændres til fre/lørdag.På grund af både sommer- og julebestillinger smelter sammen til en massiv mængde er leveringstiden vokset til 3 mdr.

Du kan sagtens bestille nu, men alle nye bestillinger kan først loves færdige til levering i det nye år.Vi beder vores kunder have tålmodighed med os.

Vi er tro ved vores hånddrejede værksteds produktion.Holder af vores 2 stel med alle farverne og kombinationsmulighederne.Elsker vores arbejds/liv og vi vil ikke outsource fordi efterspørgelsen stiger-vores passion er ganske enkel højere end profit.

Nu venter vi til gengæld på vores alt for travle håndværker så vi kan få lavet en arbejdsplads til en dygtig drejer, mere om det.Vi flytter forhindringerne -så vi kan få leveret og fyldt op men også kan dyrke alle de gode ideer for fremtiden. Vi starter på en frisk med bloggen der er så mange oplevelser vi ikke har delt.Det var vist Teitur´s "If you wait a little longer" vi skulle have lånt.

Lov02.jpg