Blog

Vores blog er ikke Danmarks mest pulserende medie. Vi prøver at skrive en gang om ugen. Det giver ca. 52 blogposter på et år. Det kan både du og vi overskue. Vi vil skrive om ting som interesserer os, du kommer med bag facaden og ind i værkstedet. Og du kommer garanteret med ud i den bornholmske natur. Velkommen!

Merci-Merci,TAK.

Fra d.26/1 -7/2 TAK - Dansk temaudstilling i Merci-Merci,Paris.

Bordet nederst til venstre er fuldt af keramik og på reolen i baggrunden er vores krus og tekander i selskab med Bornholms Mosteri.

Bordet nederst til venstre er fuldt af keramik og på reolen i baggrunden er vores krus og tekander i selskab med Bornholms Mosteri.

Den 6/12 midt i julegave bestillingerne fik vi en mail fra Merci-Merci i Paris som inviterede os til en tema udstilling om dansk design i Januar.

Jamen ...jamen midt i julegaverne.Vi er jo bare os .. vores lille firma, udbrød jeg.

Sendte fluks en sos mail til Anders Wik.Hjælp os... det lovede og gjorde han så igen,igen.Vi tog en dyb indånding og sagde ja.

Vi blev klædt på med billeder,prisliste i euro mm.

Åh, en dejlig følelse når det hele hænger sammen.Jeg er en lille skabs perfektionist, selvom vi er små skal man have sit materiale i orden.Det kan man bare ikke gøre selv, så enkelt er det.Hvorfor skal andre tage en seriøst hvis man ikke selv gør det.!

D.19/12 tikkede en bestillingsliste ind med en afleverings deadline d.8/1 i Paris.

Gisp,straks begyndte mit hovedet at udregne hvor mange brændinger vi kunne nå og hvor mange steldele der skulle drejes pr.dag.

Der røg vores elskede stille jul i Småland. Nu skulle der arbejdes igennem alle dage,uanset dato.

Vi fik struktureret lister på det hele,lige fra julemad til arbejdslister.Lavede fokus og krydsede fingre for både kantal trådene i ovnen og fingrene holdt samt alle de andre ubekendte forhindringer som dukker op i en hånddrejet produktion.

Julen blev holdt i Listed og alle ungerne kom hjem.Vi holdt jule åbent i butikken og det var rigtig hyggeligt.Alt imens var der lige dagens to do på værkstedet.Shit hvor Torben knoklede.

Vi nåede det til tiden og tømte den sidste ovn om formiddagen som fragtmanden kom om eftermiddagen.Vi havde overholdt vores deadline,det var en god følelse da fragtmanden kørte herfra.

Pallen nåede nu bare ikke frem til tiden.Den blev forsinket af al det kaos som det forfærdigelige angreb på Charlie Hebdo skabte.Merci ligger et par hundrede meter derfra. 

Pludselig blev udstilling,steldele, farver og deadline så ligegyldigt og hult midt i denne surrealistiske og uhyggelige terroristaktion.

Jubiie, nu skulle vi til Paris.Der har vi aldrig været sammen og det er rigtig mange år siden at penge er gået til rejser. Alt går jo til mursten og andre slige ting.(Hvad har du fået i fødselsdagsgave - åh, 5 liter maling og 7 stolper.)

Vi fandt vores pas frem, de var selvfølgelig  forlængst udløbet.

Ungerne grinede de synes det var urkomisk.Dybest set bevæger vi os jo ikke udenfor by skiltet (vi arbejder jo). Når vi endelig rejser er det bare til Kbh, Sverige eller Norge.Så vi styrtede ind til borger service inden alle helligdagene.

Torbens fingeraftryk krævede meget ihærdighed og trykken før end at aftrykket bare kom over 50%.Fingrene er jo slidt helt glatte.

Vi kom nu aldrig afsted.Rejselogistikken frem og tilbage til øen indenfor weekendens rammer hang ikke sammen.Hundepasseren skulle hjem til arbejdet og arbejdsdeadline overholdes,æv..altså.

Pernille og Peter/madam Stoltz er i Paris, de er på Maison Object messen.De var friske og tog til fernisering i stedet for os og sendte hyggelige billeder hjem i går aftes.

Så Listed var alligevel med og vi var fluen på væggen.