Blog

Vores blog er ikke Danmarks mest pulserende medie. Vi prøver at skrive en gang om ugen. Det giver ca. 52 blogposter på et år. Det kan både du og vi overskue. Vi vil skrive om ting som interesserer os, du kommer med bag facaden og ind i værkstedet. Og du kommer garanteret med ud i den bornholmske natur. Velkommen!

Efterårsferien og resten af året er lukket.

Vi har lukket i butikken - også i efterårsferien.Du kan sagtens hente bestilte varer efter aftale,ring 29264330 eller 56443099.

Vi har en hel reol fuld af uafhentede bestillinger.

Jeg ringer lige en ekstra gang og håber nogle af dem bliver hentet her i efterårsferien. Bestillingerne fra 2014 har jeg solgt videre som varslet, ikke fordi de er gamle men fordi folk ikke svarer mig og laver en aftale.Vi bor på en ø og det tager vi hensyn til.

 

I sommers indskrænkede vi vores åbningstider af den simple årsag at butikken var tom.

Det er den stadigvæk så derfor har vi valgt at have lukket resten af året.Du kan som sagt hente bestilte varer men vi har lukket for nye bestillinger - også julebestillinger.

Vi hev i håndbremsen i sommers og måtte tage nogle beslutninger omkring butikken, bestillinger og specialbestillinger så vi kunne følge med os selv.

Det er helt overvældende og fantastisk dejligt med den store efterspørgelse der er på vores keramik i disse år men vi er jo bare os.

Vi var nødt til at ændre på vores procedurer eller vores udbud af steldele og farver.Vi elsker jo alle vores farver og hvilke steldele skulle vi tage ud, de er lige populære alle sammen.

Så vi valgte med hjertet og ikke efter penge eller logik,at have længere leveringstid for en periode. Få gjort rent bord ved at lukke for flere bestillinger, så vi både kunne bevare vores sandfærdighed og være realistiske.

Jeg lavede en mailliste,plottede årets opgaver ind i kalenderen så resttiden stod bøjet i neon.Lavede en energiadministration så det ikke blev et hamsterhjul at arbejde alle 7 dage om ugen.

Helt systematisk går jeg efter maillisten hvor jeg skriver til 30 ad gangen.Laver drejelister til Torben og når jeg når til glasurlisterne, kan tømme ovn,strege ud,pakke og sende.Ja, så er det de 30 næste jeg mailer til.

foto 2-2.JPG

Nogle hopper fra og andre forøger deres bestilling når det endelig er deres tur.

Jeg har ingen kinamand chance for at kende tidshorisonten udover dem der er i fremstillings processen.Vi har nogle gamle special bestillinger som vi ikke kan lave før end vores værksted er færdig.

Vores mål og drøm er igen at have en lille fuld butik til påske/pinse.

Alt imens er vores værksteds renovering langsomt begyndt at tage en drejning mod noget positivt.Det er virkelig tungt at 48 kvadrat meter kan laves SÅ forkert men sket er sket, så nu kan vi se fremad og håbe at værkstedet bliver færdigt .Halvdelen af butikken fungerer som pulterrum, lidt heldigt at det kunne lade sig gøre.

Vi takker for tålmodigheden og vi glæder os til at åbne igen.

Rigtig god efterårsferie.