Blog

Vores blog er ikke Danmarks mest pulserende medie. Vi prøver at skrive en gang om ugen. Det giver ca. 52 blogposter på et år. Det kan både du og vi overskue. Vi vil skrive om ting som interesserer os, du kommer med bag facaden og ind i værkstedet. Og du kommer garanteret med ud i den bornholmske natur. Velkommen!

Status fra Lov i Listed - Visioner og fleksibilitet.

I går blev vi færdige med det nye stel til Kadeau.

Bilen blev pakket samtidig med en sleb og tjekkede keramikken, en pakkede i grønsagskasser, en bar.En stafet af travlhed som altid.Vi nåede det og færgen sejlede uden stormvarsler.

Kadeau trængte til at få et lille nyt stel til deres nye lille Kadeau restaurant.

Det blev til 35 steldele og 591 stk´s.

Her er et dårligt billedet taget med min iphone i går inden vi pakkede det ned.Der kommer fotograf til at skyde det rigtigt, så man kan se steldelene.Farverne er velkendte der er kun tilført en ny sort glasur.

Hvorfor er det ikke til salg? Hvorfor lave 35 nye steldele og kun lave dem i et begrænset antal?

Fordi visioner og samarbejde er vigtig.Med fleksibilitet og kendskab til sit håndværk er der ikke langt fra ide til produkt, så enkelt er det.Fordi vi elsker at samarbejde og elsker at lave nye ting uden at tænke i bundlinje.Grådighed er et for voldsomt ord men uden traditionelt købmandskab skabe plads til situationsafhængige opgaver er en berigelse.

Ingen fake alt hånddrejet på øjemål.

Vi indførte 7 dages uge på værkstedet og vi klarede det parallelt med privat bestillingerne og sommersæsonen.

Nu er vi glade og tilfredse og ser frem til fuld fokus på sommerbestillingerne men også at sætte tempoet ned igen.Skabe balance imellem arbejde og privat liv.

Juni måned har været lang i år.

På grund af stellet til Sommer Pony nåede vi ikke at have lager i butikken.Vi klarede os igennem sommeren med begrænset åbningstid og bestillingsmail liste. 

Vi er stadigvæk i Juni i ordrebogen, men nu er alle juni bestillingerne  aktive på drejelisten, så jeg forventer snart at skrive ud til de første 30 på juli måneds mailliste.

Desværre må vi erkende at vi ikke bliver færdige med sommerbestillingerne i år, mængden har været for stor.

Butikken er lukket,så ingen julehandel. Den er tom, men jeg åbner gerne for afhentning af bestillinger.

Vores værksted er stadig ikke færdigt, så undskyld til mine kunder der har bestilt filt.Det har nogle vidtgående omkostninger for mig da alt er pakket ned. Det griber også ind på næste sæson lige fra undervisning,udstillinger,Acab folder, ja alt rundt om mit fag, endnu et år.Sikke mange nejér jeg har lært på grund af en håndværker.

Håber at kunne holde åbent hus til den nye Kunstrunde.

Jeg skriver når vi tager imod nye bestillinger.Jeg forventer vi er klar til februar men ved jo ikke hvor mange/store bestillinger der ligger på Juli og August listerne.