Blog

Vores blog er ikke Danmarks mest pulserende medie. Vi prøver at skrive en gang om ugen. Det giver ca. 52 blogposter på et år. Det kan både du og vi overskue. Vi vil skrive om ting som interesserer os, du kommer med bag facaden og ind i værkstedet. Og du kommer garanteret med ud i den bornholmske natur. Velkommen!

Godt nytår - Tak for 2015.

IMG037-011.jpg

Tak for et helt fantastisk år.Det har været ren magi.

Brændeovnene knitrer,starinlysene er tændt og der dufter af nybagt brød.Jeg sidder med en kop kaffe og skriver årets sidste huskeseddel.

På værkstedet er der koldt, den sidste brænding er tømt,pakket og afleveret.Nu når vi ikke mere arbejde i år.

Værkstedet ligner noget nogen bare har forladt men det er også lidt hyggeligt.Det afspejler jo bare den aktivitet, der har fundet sted hele året.Den store oprydning og hovedrengøring må høre til det nye års planlægning. Vi skal alligevel have fat i lidt maling og flytte rundt på det hele. Så vi får nogle bedre arbejdsrammer.

Vi nåede alle julegaver og blev næsten færdig med maj/juni i ordrebogen.Vi havde lidt uheld med et knækket fad og lidt småting der drillede ,men det bliver færdigt i januar måned.

Så er vi nået til juli måneds mailliste, hvor jeg vil skrive ud til de næste 30 kunder.Vi forventer at være færdig med sommerens bestillinger i 1.kvartal.

Butikken håber jeg vi får fyldt op parallelt så vi har lidt keramik på hylderne til påske.Vores plan og mål er en hyggelig og fyldt butik i 2016.Vi vil lave et lille showroom hvor man kan se alle farver og steldele så det er nemmere at få et overblik.Mere om det.

Huskesedlen jeg sidder med er privat. Vi pakker og tager til Småland.Da vi befinder os i et naturreservat er net forbindelsen så dårlig at man kan ikke få fat i os, men vi er hjemme igen d.10/1.

Listed låner vi ud til familie så det er ikke os selv der er hjemme.

Nu tømmer vi hovederne, drager lidt egen omsorg og fylder lidt sundhed på.Når vi kommer hjem starter vi på en frisk med alle de planer,ideer  vi har for 2016 men ikke mindst få tømt vores ordrebog.

Vi ønsker jer et godt nytår.

Torben og Susanne