Blog

Vores blog er ikke Danmarks mest pulserende medie. Vi prøver at skrive en gang om ugen. Det giver ca. 52 blogposter på et år. Det kan både du og vi overskue. Vi vil skrive om ting som interesserer os, du kommer med bag facaden og ind i værkstedet. Og du kommer garanteret med ud i den bornholmske natur. Velkommen!

Forventnings afstemning - tidshorisonten for leverings tid er ændret.

Konsekvensen af ovenes drillerier betyder at vi må melde klart ud at ventetiden på levering er ændret. Vi melder ud så snart vi nærmer os vores mål, nemlig at kunne give en reel oplysning vedrørende leveringstid igen, Hvilket jo er det mest ønskværdige for alle.

Efter at der blev skiftet tråde i alle ovne samtidigt har der skulle justeres så alle glasurerne blev pæne.Det er lidt af et job med alle de farver vi har og vores hverdagsfarver driller stadig lidt.

Æv, hvor det har skubbet os.Det er jo solgte og bestilte varer der bliver brændt i ovnen og en mislykket glasurbrænding betyder, at det hele skal laves om og drejes på ny.

Det er som at hælde salt i et sår, fordi det rammer vores stærke/svage side. Lov i Listed = 100% hånddrejet,mange farver,mange steldele,lang ventetid.Nu er den uendelig lang hvis man har ventet siden december.Samtidig kan man jo opleve at der ingen ventetid er på sin bestilling, hvis det passer med at Torben lige har drejet de dele op.Så det er lidt noget rod at forstå.

Som jeg tidligere har underholdt med, er der så mange steldele at Torben er 3 måneder om at dreje alle steldele op og der er stor logistik efterfølgende med alle farverne.Skrider det i tiden, ja - så kan jeg ikke sætte en realistisk tid på ventetiden, før vi er kommet igennem flaskehalsen og vores arbejdsrytme og -gang er normal igen.

Så vi beder om kundernes godwill. Hvis man ikke vil vente og synes at det er en jammelig service så må man hellere annullere end blive utålmodige.Vi bliver ikke hurtigere færdige, kun stressede.Alt er hånddrejet af 1 person og derfra vores verden går - vi er jo ikke en fabrik.

Vi har forsøgt at lære en ung mand op som er kommet hos Torben 2 dage om ugen og øvet sig i drejeteknik men vi har opgivet pt. og har fuld fokus på at få styr på ordrebogen, lager og ombyg.

Er man uheldig så fortsætter det som regel og vores ombyg er sat på standby på grund af et mislykket gulv.Det genoptager vi til vinter. Nu er der erklæret byggestop, så bliver der forhåbentlig åbent hus til næste påske.

Kender I en der har et firma der kan bruge en ung mand i 2 dage om ugen må I endelig sige til, så kender vi en som bliver rigtig glad, nu hvor han ikke kan være hos os.

Tid har været temaet længe og jeg holdt en pause med bloggen og skruede ned for FB mm. Der var fuld fokus på alle boldene der ligesom fik deres eget liv som de kom hoppende.

Så tog jeg mig sammen og tog projektkasketten på, så jeg kunne få overblik til at lave nogle gode prioteringer. Hele spisebordet strittede med gule post it note og ændringslister.Det var dejligt at få lave en re-plan og implementer ændringerne. Nu kan vi nyde vores arbejde igen som vi elsker og ikke blive syge af stress af ting, der bare kan ændres og tages hånd om.

Vi har haft en forrygende påske.Jeg har altid elsket påsken, for mig har det altid betydet familie tid og hygge.Når man bor på Bornholm betyder det også at øen vågner, udstillinger åbner, folk kommer til øen og butikkerne åbner så småt.Det er bare så dejligt at stå i sin butik og sige hej til alle de påske glade mennesker der kiggede forbi.

Vi nåede at få en lille tur i den grønne veteranbil inden den valgte at bryde sammen igen.Torben måtte krydse over markerne på en længere gåtur, fordi han altid glemmer sin mobil.

Nu er butikken nærmest helt tom igen og vi har valgt at have lukket frem til d.24/4 hvor vi åbner igen.

Vi ønsker alle en god dag på Rådhuspladsen og krydser fingre for vejret.Mikkel plejer jo at få godt vejr så mon ikke det bliver en dejlig dag.Vi bliver hjemme - vores årsplan var vist lidt for fuld til flere ideer.

Næste projekt hedder stel til sommer Pony, Kadeau Sømarken og Sol over Gudhjem hvor vi laver en ny tallerken som vi plejer.Glæder os til det hele.