Blog

Vores blog er ikke Danmarks mest pulserende medie. Vi prøver at skrive en gang om ugen. Det giver ca. 52 blogposter på et år. Det kan både du og vi overskue. Vi vil skrive om ting som interesserer os, du kommer med bag facaden og ind i værkstedet. Og du kommer garanteret med ud i den bornholmske natur. Velkommen!

Frihed til at ændre og starte forfra.

Foto:Mikkel Heriba

Foto:Mikkel Heriba

Sommeren nærmer sig og vi har lavet nogle drastiske ændringer.

  • Nye åbningstider: Fredag kl.10-17 og lørdag kl.10-15 vil også gælde hele sommeren.Butikken er tom og fungerer nærmest mest som afhentnings sted.

  • Ordrebogen er lukket: Status vi er nået til 1.kvartal i ordrebogen, derfor har vi lukket for flere bestillinger til den er tom og vi kan starte på en frisk.

  • Mailliste: Vi har lavet en mailliste så man kan få besked når vi åbner for bestillinger igen.

Foto:Mikkel Heriba

Foto:Mikkel Heriba

En af vores styrker er trods alt vores ærlighed,selvom den også giver mange tæv.Friheden til at være os og leve vores liv som vi prioriterer er en stor drivfaktor for os begge.

Egentlig kan man godt sige at vi dagligt kan røre ved vores mål.Vores gård ligner i glimtvis ikke længere en ruin, alle ressourcer er lagt på værkstedet og vores butik.Snart når vi til vores private bolig med vores hullede tag og utætte vinduer.Vi har hele tiden nye delmål.

Vi kan sælge mere end vi kan lave - det er da en stor gave.Så hvorfor blive så forvirret og frustreret?Hvorfor bliver beslutninger pludselig svære og hvorfor føler man modstand?Jantelov og selvsabotage har mange ansigter, eller sødere sagt man får vaseline på linsen og leverpostej på brillerne.

De sidste 4 år har vi systematisk forsøgt at forbedre vores mulighed for vækst.Jeg har lagt mit tekstile fag fra mig  for at deltage i kurser både her og der og lært en masse men også spildt en masse kreativ tid som jeg kunne have brugt herhjemme.

Konsulenter er for det meste som bedemanden i Lucky Luke. Det ene år skal man overtales til at outsource og et andet år så skal vi bare hokus pokus klemme 5 medarbejdere ind i et alt for lille værksted uden væksthjælp,ren fake og parodi.Vores ærlighed, mavefornemmelse og trofastheden for vores fag har altid reddet os.

Foto:Mikkel Heriba   Torben i vores nye værksted som trækker ud.

Foto:Mikkel Heriba   Torben i vores nye værksted som trækker ud.

Så nu står vi her med butikken tom og delvis lukket. Ordrebogen helt lukket og 7 dages uge på værkstedet.Vores sommersæson bliver præget af situationen og vores kunder kan hverken forvente varer på hylderne eller bestille.

Det positive er, at vi har taget ansvar og indset at uanset hvor mange ønskekviste og nødblus vi har sendt til himmels, så er det bare præcis sådan vores liv ser ud lige nu.

Vi arbejder ufortrødent videre med samme mål som vi plejer nemlig at leve og arbejde efter vores egne værdier, dem kender vi og det elsker vi.Vores fælles passion for vores håndværk, det fantastiske netværk vi har med folk som sidder rundt i hele verden og vores kunder får al vores fokus.

Vi snurrer lige rundt om os selv, arbejder os igennem og lander med begge ben på jorden igen.Tak for tålmodigheden, vi skriver når ordrebogen er tom.

Jeg starter op med mit tekstile igen så snart mit værksted er færdigt... håndværkeren forsvandt men han dukker vel op, når han når ned til sin samvittighed.Jeg har pakket erhvervsbøgerne væk og eksperimenterer med nye teknikker, filtstøvlerne kommer ikke tilbage.Jeg har ikke glemt mine filtordre men alt er pakket ned og venter på mit værksted.

Næste arrangement er Sol over Gudhjem d.27/6 - Vi glæder os og da det er en lørdag holder vi lukket i butikken.