Blog

Vores blog er ikke Danmarks mest pulserende medie. Vi prøver at skrive en gang om ugen. Det giver ca. 52 blogposter på et år. Det kan både du og vi overskue. Vi vil skrive om ting som interesserer os, du kommer med bag facaden og ind i værkstedet. Og du kommer garanteret med ud i den bornholmske natur. Velkommen!

Sommerstatus og åbningstider i August.

Vi holder lukket i butikken frem til d.15/8. Bestillinger der står klar til afhentning kan selfølgelig hentes efter aftale,mail eller ring.

 Vi har kun åbent lørdag d.15+22+29/8. Kl:10-15 i August.

Vi vil koncentrere os om at tømme ordrebogen og at overholde vores deadline.Alle brændinger skal sendes ud af huset, så butikken bliver desværre svigtet for en stund.I højsæsonen løste vi situationen ved at fordele brændingerne imellem ordre og butik så der kom lidt ud på hylderne til vores sommer kunder hver uge.Vi har stadig sommer sæson med mange gæster på øen,men vi bliver simpelthen for stressede af den fordelings løsning. Så vi har valgt ren fokus på ordrebogen.Vi er jo bare os to om det hele og vi kan ikke leve op til det store forventningspres der stilles til os.

Folk spørger naturligvis, hvornår får jeg mine ting ? 

Hvornår åbner I for bestillinger for dem der er skrevet på mail listen ?

 Svaret er,vi ved det ikke. Som lovet, skriver jeg.

Gavekort udsteder vi ikke sålænge vi har så lang en ventetid.Vi føler ikke det er ok at folk ikke bare kan komme i butikken og indløse deres kort og få deres gave.

Vi har stadigvæk bestillinger fra 1.kvartal som ikke er afsluttet. Jeg har lige pakket den sidste januar bestilling til forsendelse og Torben arbejder på den sidste februar bestilling der har deadline.Så hopper vi til april og jeg kan begynde og lave en ny dreje liste over Maj bestillinger og skrive til de første på maillisten.

Alle Maj bestillingerne er ikke med på den gamle ordreliste, da vi indså at vi var nødt til at lukke for ordrebogen og indføre en mailliste. Fremover tager vi en måned ad gangen pga af mængden så vi kan give en ca. leveringstid.Julelisten er lukket.

Torben drejer slavisk elementerne igennem og vi lægger til side til bestillingerne.Da vi har så mange steldele og farver tager det minimum 4 måneder at komme igennem alle steldele og farver. Ventetiden varierer individuelt alt efter steldele og farver der er bestilt.Tommelfinger reglen om de 4 måneder skred fuldstændigt pga mængden på de bestilte steldele steg så Torben arbejder med den samme stelmodel i flere dage hvilket forøger den samlede tidshorisont.

Vi er jo ingen fabrik, alt er hånddrejet på øjemål af Torben.Hver eneste steldel er over en uge om at komme igennem processerne.Jeg hader udtrykket ´ting tager tid`men det gør det.

Vi har indskrænket åbningstiden så længe vi har flaskehals men vi skal løbende orientere om ændringerne så folk ikke kører forgæves.

August medio sender vi steldele afsted som skal til en udstilling i Japan.Det er meget spændende og vi glæder os til at høre hvem de andre udstillere er.

På vores årsplan har vi sat september måned af til Kadeau.Vi har arbejdet med nye steldele som er blevet afprøvet. Nu er det farverne der skal vælges, så stellet kan drejes op.Stellet har været undervejs samtidig med der blev lavet stel til Sommerpony og privat ordre.

Spændende og kompakt år der kun har levnet os indtil videre 4 fridage i Småland og en dejligt Teitur koncert på Gæstgiveren.Vi er lidt mere end gennemtrætte,så planerne er også en uge hvor vi hiver stikket ud.Laver stormskade, ordner brænde og finder kantareller.Vi elsker vores arbejde men vi skal også huske os selv og  vores private liv.Lidt mere balance så vi ikke falder døde om.

kantareller.JPG

Vi elsker vores butik og holder af at sælge vores ting selv,derfor har det været en mærkelig situation at blive nødsagen til at indskrænke vores butikstider.Vi har ingen intentioner om at permenente ændringer men vi justerer efter vores lager.

Ps. Den eneste reol der er fuld i butikken er de uafhentede bestillinger helt fra forår og sommer 2014.Jeg har sendt ekstra sms ud og hørt fra nogle. Dem jeg ikke har hørt fra er jeg begyndt at sælge.Sidste frist er efterårsferien så kommer det på butikshylden,fair nok..ik´.

Fortsat god sommer fra os.