Blog

Vores blog er ikke Danmarks mest pulserende medie. Vi prøver at skrive en gang om ugen. Det giver ca. 52 blogposter på et år. Det kan både du og vi overskue. Vi vil skrive om ting som interesserer os, du kommer med bag facaden og ind i værkstedet. Og du kommer garanteret med ud i den bornholmske natur. Velkommen!

Sol over Gudhjem og Lov i Listed tallerken

Hvad er næsten mere oplagt end at starte bloggens første indlæg med Sol over Gudhjem som blev afholdt for 5. gang på Gudhjem Havn d.27/6.

Vores rolle i konkurrencen var en hånddrejet tallerken som kokkene skulle anrette deres hovedret på.

I år valgte vi den skulle være mat lyseblå i familie med vores mat / satinmatte glasurer i Kadeau serien.

Vi har løbende arbejdet hele året med glasurprøver og alverdens blå nuancer som blev prøvebrændt på krus og udstillet i butikken.

Udfra kundernes og vores egen smag arbejdede vi os frem til resultatet.Det var en sjov proces og tak for hjælpen med alle de besyv vi fik med tiltrods for at ingen vidste at farven skulle være til Sol over Gudhjem.

Tag et kig på www.Sol over Gudhjem-konkurrence.dk der kan du følge med, enten i hele udviklingen fra 2009 eller bare årets konkurrence.

Professionelle der arbejder med mad kommunikation på alle planer og nivieuer. Kokke,dommere,bloggere, små madproducenter samt alverdens arrangementer.

I år var det nye tiltag innovationsprisen hvor 2 bornholmske produkter vandt nemlig Høstet med deres havtorns marmelade og Bornholms mosteri med deres stikkelsbærsaft.

Når sommersæsonen er ovre skal vi lege med glasur farver til 2015 tallerknen. Vi glæder os allerede.